boston

boston

måndag 21 mars 2011

st patricks parade.

denna söndag till ära efter torsdagens festligheter. aka st patricks day firade dom i boston idag med en gigantisk parad. det var alldeles megaskoj. vi åkte dit lite i förväg bara så att vi skulle slippa lite T-trängsel. vilket nog var ett smart drag från våran sida. sen gick vi lite för att hitta en bra plats varifrån vi kunde se paraden riktigt bra. vi satte oss på vägkanten och väntade på paraden i så där en timme. najs. eller bajs. nåja sist och slutligen började paraden och det var amazing. först kom brandbilar, polisbilar och ambulanser! NAJS! då hoppade nog camillas hjärta av glädje. sen kom lite andra saker som marching bands, män i kilt och en massa säckpipor. det var megaintressant. den bästa tidpunkten på paraden var väl nog när star wars delen av paraden kom. då blev camilla glad igen. den eller delen med army killarna. tihi.

tihi. 
sen bar det av till quincy market och lite sushi. eller vänta först sprang vi i några affärer tydligen var vi inte riktigt klara med shoppande ännu denna helg trots våran shopping igår. tihi. 

jo när vi skulle lämna paraden skulle vi ta T:n till downtown crossing men kön ner till metron var helt fruktansvärd. den var typ större än kön till fel-i-huvu-dagana. :P eller nåt liknande. den ringla sig långt ut på gatan tjockt med folk ner i trapporna och massa folk på T:n man fick trängas helt enkelt. men svettas med en massa okänt folk är ju alltid skoj. eller så inte. 

kvällens tema efter glass och high school musical 2 hos annika så infann sig plötsligt städlusten hos camilla. så nu är mitt rum om inte skinande rent så nästan. 2 påsar skräp har jag kastat. kläder har åkt in i skåpet.
den stora skräpsamlingen fann jag dock i mina tre väskor. suck. fann även en massa dollar i myntform och lite viktigt men mest skräp. tur att mina väskor är städade nu i alla fall. najs. dessutom tvättade jag lite kläder så jag är redo för morgondagen. 

dagens glädjeämne på stor nivå var verkligen det tillfälle när min värdpappa sa att jag börjar jobba först klockan 3 imorgon på eftermiddagen. hur najs som helst!! ty min tjejer är i florida över helgen och dom kommer hem på tisdag. så morgondagen kommer verkligen att vara en lat dag. men jag och annika planerar baka fastlagsbullar och knäck. sådär lite i efterskott. sen har jag även 2 flaskor glögg kvar. så ni kan ju spara lite memma till mig tills jag kommer hem för jag är nämligen lite efter i matkalendern. tihi. 

nu ska jag nog börjar sova. eller nått i den stilen. tihi. 

xoxo.

1 kommentar: