boston

boston

onsdag 22 september 2010

tisdag.

jag tror denna dag brukar kallas tisdag. usch, de va lite jobbigt idag. inte egentligen men dagen den var lang.
borja den sadar vackert och enkelt. jag och babyn hoppa pa lokala bussen och sa akte vi in till Lexington centrum for att traffa mina tre vanner. :) vi gick i de fa butiker som fanns har, de ar nog inte mycket att hanga i julgranen precis. :P men de ar riktigt mysiga. och det finns ett candy castle. :)
imorgon tror jag bestamt att jag skall aka en svang till biblioteket. men det var riktigt skoj att traffa tjejerna idag. och sa var ju emily (babyn) sa snall hela tiden med. hon sov storsta delen, och sen sa orka hon knappt halla sig vaken under tiden hon at. :) sant gillar vi. en klar succe pa vi kall e ibland. :P
damen som betjana mig vid dunkin donuts var dock inte sa trevlig. nar jag bad om varmt vatten gav hon mig isvatten, nar jag snallt sa till att detta inte var vad jag bestallt sa drog hon bara muggen till sig och gav mig en ny bittert med varmt vatten. hala ni far inte bra med tip (vad ar svenska ordet for tip?) om ni inte ar snalla mot era kunder! naja. det loste ju sig till slut och jag fick mitt varma vatten sa jag kunde varma mjolken. :)

intresseklubben antecknar att blojor borde ha kakisparr bakpa.. inte alls trevligt att byta bloja idag nar allt inte var kvar i blojan sa att saga. (forlat for denna info, men jag hoppas ni klarar av den. :P )

gick de sex kilometrarna hem fran Lexington for att jag inte orka vanta pa bussen och for att jag kande att lite motion inte skulle skada. tyvarr tog jag inte med i berakningarna att jag redan traskat runt en del och att mina skor inte ar promenadskor. och att jag hade en bebis pa magen. naja. hem kom vi, fast jag var trott nar vi kom hem.. trodde jag skulle do nar jag skulle ga upp for trapporna. hoppas jag kan rora mig imorgon.
sen efter att jag slangt i mig lunch, matat E, bytt bloja pa henne igen, och pratat med van pa msn. ( :) ) markte jag att klockan var mycket och jag fick rusa ivag till butiken (tack o lov ar det inte sa langt. men man ska fortfarande ha slapat ut vagnen och satt henne dit osv. ) usch vad jag kande mig stressad da. allt ar sa mycket lugnare nar man inte traffar kompisar under dagen, men dagen blir sa mycket trevligare nar man gor det! :) blir lattare de dagar man har bil med. :)
naja, hann handla och plocka upp barnen fran bussen utan att dom markte att jag var sen. :) klar succe med andra ord.

har borjat kolla lite vad jag vill ga for kurser har i detta land. skall ha skrapat ihop 6 credits och inte ar det mycket inte men har kollat lite pa kurser vid harvard, jag menar hur coolt sku de int vara att kunna saga att man studerat vid harvard. enda problemet ar att det kostar sjukt mycket pengar for en kurs. som man far 4 credits for. :( snalla rara folket sand mig pengar. bara for att klargora saken kan jag saga att det ror sig runt 1000$/kurs. min planbok kommer grata floder!!! jag vill studera matte har eller kanske kemi, kalla mig nord, men jag tanker inte studera engelska som alla andra au pairer. :)

imorgon kommer det vara sjukt varmt. tydligen, jag skall forbereda mig for det genom att ga och sova. men forst ska jag skriva ett mail. <3

gonatt <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar