boston

boston

söndag 19 juni 2011

döda fötter.

åh vad trevlig denna dag har varit. tihi. massa megaskoj måste jag nog säga.
började TIDIGT med att sömnigt skypa med en Sandra i världsklass. toppen poppen. tror nog att skypning på morgonen är hårt underskattat. dock hinner jag ju så sällan skypa på morgonen....
i all hast ställde jag mig klart så jag hann gå till bussen innan den tog oss till ett galet alewife (T-stop..) det stod bilar parkerade på highwayn som leder in till alewife, bussen fick ta en detour för att där var så många bilar på väg in till alewife. metron var fullsmockad och man fick trängas som en sik. detta var då på ändstationen och blev värre och värre desto närmare Boston man kom.

när vi väl kom ur T:n fick vi tränga oss upp till marknivå var vi hittade en trappa var vi kunde tränga in våra kroppar. tihi. helt sjuka mängder folk som hade släpat sina lata rumpor in till Boston för att fira Boston Bruins seger i Stanley cup. Awsome! har hört rykten på hemsidor om att det var en miljon människor som samlats på den 2km (?) långa vägsträckan från TD garden till Copley square. helt sjukt. som annika sa i sin blogg tog det 10 minuter att gå en 2 minuters sträcka efter paradens slut. ja efter de 10 minuter det tog att ta sig ner från trappan. men OM det var värt det!! att se spelarna komma körandes i Duck boats var hur skoj som helst. feelisen var som nog på topp i boston idag.

kunde vi inte fira finlands seger i våras så firade vi bruins seger desto mera nu istället.

gjorde lite shopping efter paraden och åt mat på en gräsmatta. nom nom. (camilla åt sushi. evigheter sen sist.) det har varit helt otroligt varmt idag och när vi ätit klart tog vi T:n till porter square varefter vi vandrade till harvard och sen längs charles river tillbaka in till Boston, en sträcka på ca 10km. helt okej. med tanke på att vi gick halva sträckan i converse och andra halvan barfota kanske det inte är så stor surprise att våra fötter är helt döda. tihi. men åh så vackert det var och vi fick klättrat lite i träd med. tihi.

resten av kvällen var vi döda och lyssnade lite på en gratiskonsert i boston innan vi åkte hem och till annikas för att spela ett spel om europa. mycket najs och trevligt. nu är det nog sängen som väntar eftersom denna dam skall stiga upp tidigt imorgon med. suck. när ska jag hinna sova? sen när jag kommer hem?

xoxo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar