boston

boston

lördag 23 april 2011

vadå sista minuten?

camilla och maria har alltid varit duktiga damer som bestämmer sig långt på förhand vad som skall göras och vad som skall ske. idag har vi varit minst lika duktiga.
klockan ungefär runt en 10 tiden bokade och betalade vi biljetter till NYC, bussen den avgår imorgon kl 7.00 hm inte behöver man bestämma såna saker mer än 9 h på förhand. tihi.
nu är då frågan om vi ska alls sova innan vi måste stiga upp eller inte ty vi måste befinna oss vid bussen till NY kl halv 7. metro och buss och promenad dit tar ungefär 1-2 h beroende på sömntillstånd (minst 1½ tror jag nog) med allt ställande och så vidare kommer vi nog inte få många timmars sömn inatt men vad gör väl det. vi skall till ett regnigt NY! toppen poppen! sen kan vi ju sova på bussen hur mycket som helst!

säger bara tack och lov att barnens skollov är slut på måndag. mycket massa skoj har vi hunnit med under denna vecka men usch så utslitande det är. tur att jag hinner sova denna helg då i alla fall. tihi.

nu ska jag väl gå och duscha bara maria behagar masa sig ur duschen. kanske vi hinner sova en timme eller två i alla fall.

xoxo.

1 kommentar:

  1. du sa du hinner sova i helgen.........................................

    SvaraRadera